Zaal huren Breda

Zaal huren Breda

Een zaal huren Breda bij Uitspanning de Fazanterie is een fantastische keuze. Bij ons een zaal huren houdt in dat u in een prachtige omgeving een fantastische locatie hebt om activiteiten te organiseren. Wij zijn de ideale trouw-, feest- en vergaderlocatie voor de omgeving van Breda. Bij ons een zaal huren houdt niet alleen de prachtige setting van onze uitspanning in, maar u komt ook nog eens terecht in één van de mooiste stukjes natuur van Nederland: het Koninklijke Ulvenhoutse Bos. Vanaf de rand van Breda ligt dit prachtige wintereiken- en beukenbos ter grootte van bijna 800 hectare. Het Ulvenhoutse Bos staat bekend om zijn rijke flora en fauna.

De mogelijkheden bij een zaal huren

Bij het zaal huren bieden wij allerlei mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld een vergaderzaal huren, dan is het mogelijk om met een grote groep tegelijkertijd te lunchen en/of dineren. Daarnaast organiseren wij festiviteiten, barbecues, trouwerijen met hapjes, amuses, walking diner. Kortom: waarvoor u ook een zaal huren wilt, wij verzorgen alles tot in de puntjes. Wij hebben drie prachtige unieke zalen ter beschikking:

  • De JachtkamerMet onze Jachtkamer organiseren wij regelmatig feesten en partijen. Een prachtig hoog plafond met goede akoestiek in combinatie met bar en de gezellige sfeer van de openhaard maakt de Jachtkamer een geliefde ruimte voor grote groepen.
  • De TuinkamerDeze grote zaal huren is voor zowel formele als informele bijeenkomsten ideaal. De prachtige setting met uitstekend uitzicht over de tuin maakt de Tuinkamer geschikt voor allerlei activiteiten: van trouwerijen tot vergaderingen.
  • De PrinsenkamerDe kleinste, maar wel een prachtig klassiek ingerichte koninklijke kamer. De Prinsenkamer als zaal huren is een ideale optie voor formele bijeenkomsten en luxe diners.

Zaal huren: contact

Kom een zaal huren bij de Fazanterie en ervaar de heerlijke ambiance van onze uitspanning en de prachtige omgeving van het Koninklijke Ulvenhoutse Bos. Specifieke vragen bij een zaal huren? Vraag het ons via 076-5613095 of info@fazanterie.nl.