Walking lunch/dinner

Wilt u uw gasten de luxe geven van een volwaardig diner, maar in een meer informele setting? Dan is een walking dinner de perfecte keuze. Luisterend naar uw wensen in combinatie met de favorieten uit het seizoen, stelt onze chef graag een menu op maat voor u samen.

Tijdens een walking dinner krijgt u gedurende de avond of middag ieder half uur een klein gerecht uitgeserveerd, dat u eenvoudig staand kan eten, onder het genot van een goed glas wijn of andere consumptie.

Door de kleinere porties bestaat een walking dinner vaak uit meer gerechten dan u gewend bent bij een zittend diner. Zo wordt een drie gangen menu verdeeld over vijf gangen en een vier gangen menu over zes of soms zeven.

U en uw gasten komen niks tekort en kunnen genieten van vele verschillende smaken gedurende de middag of avond.

Vraagt u naar de mogelijkheden via 076-5613095 of vraag vrijblijvend een offerte aan via ‘reserveren’ op onze website.

Wat is een walking dinner Breda?

Tijdens een walking dinner Breda geniet u van de heerlijkste gerechten in een informele setting. Beschouw het als de ideale setting om goed te kunnen netwerken of om gezellig bij te praten met uw familie en of vrienden. Met een goed glas wijn of een heerlijk biertje in uw ene hand en een hapje in uw andere hand geniet u va de omgeving waarin u zich bevindt.

Geef uw walking dinner Breda bij Uitspanning De Fazanterie!

Tijdens een walking dinner Breda bij Uitspanning De Fazanterie in Ulvenhout geniet u van de heerlijkste kleine gerechten die perfect afgestemd zijn op het seizoen. Ieder half uur krijgt u een klein gerechtje waar u en al uw gasten van zullen genieten. U zou een walking dinner Breda dus ook goed kunnen combineren met uw feest op de mooiste feestlocatie Breda.

Kies zelf hoeveel gangen u wilt bestellen. U kunt een walking dinner Breda kiezen tot wel zeven gangen met verschillende tinten uit allerlei culinaire keukens. De kleine gerechtjes worden met liefde en passie voor u klaargemaakt. Onze kleine gerechtjes zullen daardoor dan ook heerlijk op de tong vallen.

Reserveer snel uw walking dinner bij Uitspanning De Fazanterie. Kom met uw gehele familie of met collega’s of zakenpartners. Overleg rustig en onder goed gezelschap in een van onze prachtige vergaderruimtes. Zoekt u dus nog een vergaderlocatie Breda? Stop dan met zoeken en combineer uw vergadering met een heerlijk walking dinner.

Reserveer uw walking dinner Breda

Bij Uitspanning De Fazanterie in Ulvenhout kunt u dus optimaal genieten van een heerlijke walking dinner Breda. Reserveer of vraag een vrijblijvende offerte aan voor een heerlijk begin van uw avond. Bij De Fazanterie zult u een prachtige avond hebben waarin u de heerlijkste kleine gerechten voorgeschoteld zult krijgen. Organiseer uw vergadering, vier een feest of ga trouwen Breda bij Uitspanning De Fazanterie in Ulvenhout. Een ding is zeker: Een onvergetelijke avond is een ding dat zeker is wanneer u een walking dinner Breda geeft!