Voor bij de koffie

Verschillende soorten ambachtelijke muffins €2,25
Koffiebroodje €2,50
Worstenbroodje €2,75
appelgebak €3,15
Gesorteerd gebak van de banketbakker €3,45
Petit four, optioneel gepersonaliseerd met bijv. jaartal €3,35
Cheesecake €3,25
Carrotcake xxl €4,50
Brownie €2,25

Vraag ook naar onze seizoen-specials
Voorjaar citroentaart €3,35
Zomer Aardbeientaartje €3,35
Herfst Apfelstrudel met rumsaus €4,75
Winter Speculaas-amandelstaafje €2,25

Waar kan je de lekkerste koffie drinken in Breda?

Op verschillende plekken in Breda kun je een bakje koffie drinken, maar waar drink je nou precies de lekkerste koffie in Breda? Een goed bakje koffie is een combinatie van heerlijke aroma’s, de juiste omgeving en een prettige sfeer. Genieten van de beste koffie’s gaat namelijk nogal moeilijk als je deze op moet drinken in een lawaaiige en rumoerige omgeving. Echt genieten van een heerlijk bakje koffie kun je dus eigenlijk alleen in een rustige en prachtige omgeving. Dus waar kun je nou precies de beste koffie Breda bestellen?

Koffie drinken doe je in Breda bij Uitspanning De Fazanterie!

Wil je even lekker genieten van een bakje koffie in Breda? Of wil je er misschien wel even lekker tussenuit en een wandeling maken door het bos? Dan moet je naar Uitspanning De Fazanterie in het koninklijke Ulvenhoutse bos gaan.

 

De Fazanterie is omgeven door een prachtige natuur en het rustieke dorpje Ulvenhout. Bij ons op het terras geniet u in alle rust van de omgeving, onze heerlijke maaltijden en dranken, maar ook van onze uitstekende bediening en gastvrijheid. Maak na het drinken van een bakje koffie Breda een wandeling door de bossen en spot de dieren die zich hier verschuilen achter de bomen en planten.

 

De ruim ervaren barista’s van De Fazanterie maken de meest prachtige en smaakvolle koffie in Breda. Deze koffie Breda drinkt u vervolgens op in ee prachtige omgeving. Genieten van uw bakje koffie Breda is een ding dat zeker is wanneer u koffie komt drinken bij Uitspanning De Fazanterie!

Moet ik reserveren voor koffie Breda?

Voor een bakje koffie Breda hoeft u meestal niet te reserveren bij De Fazanterie. Op een warme zomerdag kan het wel druk zijn op ons prachtige terras. Mocht er helaas toch geen plekje vrij zijn, maak dan een korte wandeling door de prachtige omgeving. Wanneer u met een grote groep komt, is het verstandig om ons 24 uur van te voren op de hoogte te stellen van uw komst. Kom langs bij ons en geniet van een heerlijk kopje koffie Breda!