VERGADERINGEN, CURSUSSEN & BIJEENKOMSTEN

AANKOMST

Bij de aankomst van Uw gasten serveren we koffie, thee en verschillende soorten muffins. Gedurende de ochtend staan kannen koffie, thee en karaffen water voor u klaar. Gedurende de middag staan kannen koffie, thee, frisdranken en karaffen water voor u klaar.

Dagdelen en en zaalhuur

Ochtend vergadering à € 9,65 per persoon
tot 12.30 uur

***

Middag vergadering à € 9,65 per persoon
tot 17.30 uur

***

Ochtend en middag vergadering à € 19,30 per persoon
tot 17.30 uur

***

Zaalhuur voor de Tuinkamer en Prinsenkamer vanaf 25 personen € 75,00 per dagdeel

***

Bij een gezelschap van minder dan 25 personen € 125,00 per dagdeel

***

Zaalhuur voor de Jachtkamer vanaf 40 personen € 150,00 per dagdeel

***
Bij een gezelschap van minder dan 40 personen € 250,00 per dagdeel.

Inclusief tijdens uw bijeenkomst
In de zaal treft U de gewenste opstelling aan (u-vorm-, theater-, carré of cabaretopstelling).

U kunt op aanvraag gebruik maken van een flip-over en stiften.

Al onze vergaderruimtes zijn voorzien van WiFi.

Exclusief tijdens uw bijeenkomst
U kunt op aanvraag gebruik maken van een beamer met scherm voor € 52,50 per dag(deel).

Informeer naar de vergadermogelijkheden

Vergaderen op z’n best

Vergaderen kan soms behoorlijk langdradig en saai zijn. Daar weten we allemaal het fijne van. De kunst is dan ook om een vergadering leuk te maken. Dit kun je doen door de vergadering inhoudelijk zo aan te passen dat iedereen die aanwezig is enigszins plezier heeft. Laat leuke onderwerpen de revue passeren, doe tussendoor even iets om je gedachten los te maken, of ga vergaderen op een vernieuwende locatie. Dat laatste is natuurlijk extreem leuk. Zeker voor die lange vergaderingen waar enorm veel besproken moet worden. Voor het team is het dan extra leuk om elkaar samen ergens te ontmoeten. Ergens wat niet het gewone kantoor is!

Waarom vergaderen op een mooie locatie?

Niet alleen is vergaderen op een andere, vernieuwende locatie leuker dan op kantoor, ook zorgt het voor een nieuwe mindset. Een vergadering in een nieuwe, andere omgeving kan ervoor zorgen dat sessies een nieuwe vorm aannemen. En zeker brainstorm sessies! Moet je je eens voorstellen. Je ziet een mooie omgeving, mooie natuur, een mooi gebouw, dan zul je zeker andere gedachten krijgen dan wanneer je weeeeer voor de zoveelste keer datzelfde uitzicht uit het raam ziet. Het is sowieso de moeite van het proberen waard! Niet geschoten, altijd mis!

Vergaderen bij De Fazanterie

Vergaderen op een nieuwe locatie, daar is De Fazanterie bij uitstek geschikt voor. Je kunt ervoor kiezen om je vergadering met een lunch of diner uit te breiden. Zo hoef je zelf dus niet voor het eten te zorgen! Daarnaast serveren we bij aankomst van de gasten koffie, thee en verschillende soorten muffins. Daarnaast staan tijdens het vergaderen zelf kannen koffie, thee en karaffen water klaar. Je kunt kiezen voor vergaderen in de ochtend, vergaderen in de middag, en vergaderen over de gehele dag. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende leuke en mooie zalen. Net wat bij je vergadering en bedrijf past. Vergaderen hoeft echt niet meer ‘saai’ te zijn. Kom vergaderen bij Uitspanning De Fazanterie!