Vergadering met lunch

De vergadering kan eventueel uitgebreid worden met een lunch:
(Uiteraard is het ook mogelijk uw vergadering uit te breiden met een diner, vraag naar onze mogelijkheden).
De lunch wordt geserveerd in een andere zaal.

 

Broodjes

Zachte broodjes, wit en bruin, belegd met kaas en ham €2,50

Mini broodjes, zacht wit en bruin, luxe belegd met ganzenrillette, rosbief, rauwe ham, oude kaas en gerookte zalm €2,05

Luxe zachte & harde broodjes belegd met gerookte zalm, en eiersalade, oude kaas met vijgenchutney, Seranoham met pesto en gedroogde tomaat, carpaccio met truffelmayo €3,30

Worstenbroodje €2,75

Saucijzenbroodje €2,75

Mini worstenbroodje met Mini saucijzenbroodje €2,95

 

Groepslunch, stel zelf uw lunch samen

Kopje maandsoep €6,50

Luxe broodjes, zie hierboven €3,30

Worstenbroodje €2,75

Zacht puntje met kalfskroket €3,65

Onze groepslunch serveren wij vanaf acht personen. Tot acht personen mag u gebruik maken van onze lunchkaart.

 

Quick lunch, ideaal voor uw snelle zakenlunch  €25,00 

geserveerd binnen 45 minuten

 Voorgerecht/hoofdgerecht/koffie

Altijd gebaseerd op het seizoen en in overleg samen te stellen

Onze quick lunch is al beschikbaar vanaf twee personen van maandag tot en met vrijdag. Minimaal 24 uur van tevoren reserveren.

Vergaderen met lunch

Om te vergaderen met lunch kan De Fazanterie u in al uw wensen voorzien. Zo kunt u vergaderen met lunch in verschillende kamers bij De Fazanterie. Iedere kamer heeft haar eigen thema en grootte, het is aan u hoe u wilt vergaderen met lunch.
Vergaderen met lunch kan er als volgt uitzien:

  • Vergaderen met lunch optie 1: Bij deze vergadering worden broodjes geserveerd. Hierbij heeft u keuze uit: zachte, mini, luxe en harde broodjes. Daarnaast heeft u ook keuze uit worsten- en saucijzenbroodjes.
  • Vergaderen met lunch optie 2: Een groepslunch die u zelf kunt samenstellen! Zo kunt u vergaderen met lunch met een heerlijke kop maandsoep, luxe broodjes, worstenbroodjes en zachte puntjes met kalfskroketten. Het is wel belangrijk om te weten dat u kunt vergaderen met lunch in groepsvorm vanaf acht personen.
  • Vergaderen met lunch optie 3: De quick lunch is ideaal voor een snelle vergadering. Binnen 45 minuten staat al uw eten op tafel. Deze lunch is beschikbaar vanaf twee personen en moet minimaal 24 uur van te voren worden gereserveerd.

Vergaderen met lunch bij De Fazanterie

Vergaderen met lunch doet u bij De Fazanterie. De Fazanterie beschikt over een gunstige ligging in het mooie en rustige Ulvenhoutse bos. De Fazanterie is de a locatie om te vergaderen Breda.

Tevens is de locatie van De Fazanterie een zeer geschikte plaats voor koppels om hun liefde vast te leggen! Lijkt het u wat om te Trouwen Breda? Neem dan contact op met een van onze weddingplanners!

Kom snel een keer kijken bij uitspanning De Fazanterie en geniet van de heerlijke rust op ons terras of in een van onze kamers. Uiteraard vinden er ook verschillende Activiteiten Breda plaats in het Ulvenhoutse bos. Uitspanning De Fazanterie, iedere dag geopend vanaf 10 uur.