Vergaderen Breda

Vergaderen Breda bij uitspanning De Fazanterie

De Fazanterie is een fantastische locatie voor vergaderen Breda. In onze uitspanning hebt u de rustige omgeving van het Koninklijke Ulvenhoutse bos in de nabijheid van de stad Breda, Noord-Brabant. Voor vergaderen Breda bieden wij uitstekende mogelijkheden. Zowel met lunch als diner is vergaderen Breda bij ons een uitstekende optie. Daarnaast bieden bij aankomst van uw gasten iedereen een kopje koffie met heerlijke muffins. Wij hebben voor vergaderen Breda drie verschillende kamers beschikbaar:

  • De Jachtkamer
  • De Prinsenkamer
  • En de Tuinkamer

Alle drie bieden ze voldoende ruimte om tientallen gasten te ontvangen. Meer weten over vergaderen Breda? Bekijk dan onze assortimenten.

Vergaderen Breda in het Koninklijke Ulvenhoutse Bos

Het Koninklijke Ulvenhoutse Bos ligt aan de rand van Breda. Het is een prachtige locatie voor vergaderen Breda. Het bos was in de 16de eeuw eigendom van de heren van Breda en werd daarvoor in de 15de eeuw al gebruikt voor jacht en houtopbrengst. In de 16de eeuw werd het bos uitgebreid met het Sint Annabos, aangelegd in opdracht van de Oranje-Nassaus. Het Prinsenbos, ook in die periode aangelegd als onderdeel van het Ulvenhoutse Bos, is eveneens vernoemd naar de Prinsen van Oranje. Vandaag de dag beslaat het totale gebied van het Ulvenhoutse Bos zo’n 729 hectare. Het is een prachtig natuurgebied met wintereiken- en beukenbomen, bekend vanwege zijn rijke flora en fauna. Voor vergaderen Breda is dit de ideale omgeving.

Afspraak maken voor vergaderen Breda

Komt u met uw groep bij uitspanning De Fazanterie vergaderen Breda? Neem contact met ons op en wij zorgen dat alles voor u en uw groep uitstekend geregeld wordt voor vergaderen Breda. Ochtendvergaderingen, middagvergaderingen, met lunch, met diner: er is van alles mogelijk. Wij zorgen er voor dat u de zaal aantreft in een gewenste opstelling. Daarnaast beschikt iedere zaal over Wi-Fi en staat er (op aanvraag) een flip-over met viltstiften en/of een beamer voor u klaar, ideaal voor uw sales training Neem contact met ons op via 076-5613095 of info@fazanterie.nl. Of reserveer online voor vergaderen Breda. De Fazanterie is de ideale plek voor vergaderen Breda. De prachtige omgeving in combinatie met onze uitstekende bediening zorgen voor een vruchtbare vergadering.