Tuinkamer

Een diner in Breda

Wanneer u een diner in Breda wilt geven, kunt u dit bij tal van verschillende tentjes doen. De vraag is natuurlijk: ‘’Waar kan ik het gezeligste dineren in regio Breda?’’

Te midden van het prachtige Koninklijke Ulvenhoutse Bos kunt u Uitspanning De Fazanterie vinden, waar u in alle rust kunt genieten van verschillende heerlijke maaltijden. Wij van De Fazanterie heten u graag welkom in onze bruisende Uitspanning voor een lunch, brunch, High Tea, borrel of diner!

De mogelijkheden bij De Fazanterie

Eindeloos combineren is hetgeen waar De Fazanterie voor staat. Zo bieden wij u ieder seizoen weer andere culinaire hoogstandjes aan die u telkens weer zullen blijven verbazen. Voor speciale gelegenheden kunnen wij een menu samenstellen speciaal naar uw wens. Dit zou dus ideaal kunnen zijn voor een belangrijke vergadering in een van onze vergaderruimtes of voor het diner voorafgaande aan uw bruiloftsfeest bij De Fazanterie.

seafood-542666_1280restaurantDSC00446DSC00444

Voor ieder evenement

Zoals u ziet geniet u tijdens uw diner bij De Fazanterie in de gemeente Breda van verschillende gerechten uit allerlei verschillende keukens van over de gehele wereld. Onze keuken met jarenlange ervaring weet dan ook precies hoe dat zij deze gerechten het beste kunnen bereiden. Zo kunnen wij iedere keer weer dezelfde hoge kwaliteit aanbieden!

Ook voor uw vergadering

Onze Uitspanning is dus de ideale locatie voor uw feest. Hoewel wij wel weten hoe wij een mooi feest kunnen organiseren met een heerlijk diner, zijn wij ook de ideale partner wanneer u op zoek bent naar een vergaderlocatie in Breda. Wij bieden u verschillende ruimtes aan met verschillende cappaciteiten. Zo hebben wij de ideale ruimtes voor kleine gezelschappen, maar bieden wij ook ruimtes aan voor vergaderingen met meer dan 40 personen. Natuurlijk kunt u onze locatie ook afhuren voor uw congres of bedrijfsfeest. Wij zorgen ervoor dat u en al uw gasten en zakenpartners in alle rust zaken kunnen doen.

Wij zorgen ervoor dat er altijd voldoende te drinken in de ruimte aanwezig is en bieden u ook diverse versnaperingen aan. Denkt u dat u aan het eind van de avond nog aan het vergaderen bent of wilt u liever in de avond bij ons komen vergaderen? Dat kan natuurlijk ook. Wij zullen zorgen dat u tijdens uw vergadering kunt genieten van een heerlijk diner in onze Uitspanning. Wij zorgen ervoor dat uw vergadering in combinatie met een diner in Breda uiterst discreet zal verlopen

Reserveer uw diner

Bent u al enthousiast geworden over onze verschillende mogelijkheden? Of wilt u een feest geven in onze feestlocatie Breda? Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden voor uw perfecte avond. Wij zorgen ervoor dat u heerlijk kunt eten tijdens uw feest, vergadering of romantische diner voor twee!