Trouwen, de mooiste dag van uw leven......

Onze Uitspanning is door zijn romantische ligging, midden in het Koninklijke Ulvenhoutse bos, dé ideale locatie om de mooiste dag van jullie leven te vieren. Of het nu alleen om de huwelijksvoltrekking gaat, een receptie, het diner, de feestavond of een compleet verzorgde dag… wij dragen er graag aan bij om deze dag voor jullie onvergetelijk te maken!

Fazanterie_Banner_folder
Met verschillende unieke ruimtes, ieder met een eigen sfeer en privé terras, kunnen wij samen met onze wedding planners, jullie unieke dag tot in de puntjes verzorgen. Of jullie nu een intieme bruiloft in gedachten hebben of een groots feest met honderden gasten, wij bieden voor iedere droombruiloft een passende setting. Bovendien is het mogelijk om van onze locatie, speciaal voor jullie, één dag een trouwlocatie te maken!

Wij brengen graag samen met jullie, deze bijzondere dag tot leven tijdens een persoonlijke kennismaking. Vraag dus vrijblijvend een gesprek aan om de ruimtes te bekijken en samen jullie wensen te bespreken.

Op basis van dit gesprek stellen wij dan graag een offerte op maat voor jullie samen. Wij bieden een dag voor ieder budget en denken graag met jullie mee.

Vraag hier geheel vrijblijvend een optie of kennismaking aan