Trouwen, de mooiste dag van uw leven......

Onze Uitspanning is door zijn romantische ligging, midden in het Koninklijke Ulvenhoutse bos, dé ideale locatie om de mooiste dag van jullie leven te vieren. Of het nu alleen om de huwelijksvoltrekking gaat, een receptie, het diner, de feestavond of een compleet verzorgde dag… wij dragen er graag aan bij om deze dag voor jullie onvergetelijk te maken!

Fazanterie_Banner_folder
Met verschillende unieke ruimtes, ieder met een eigen sfeer en privé terras, kunnen wij samen met onze wedding planners, jullie unieke dag tot in de puntjes verzorgen. Of jullie nu een intieme bruiloft in gedachten hebben of een groots feest met honderden gasten, wij bieden voor iedere droombruiloft een passende setting. Bovendien is het mogelijk om van onze locatie, speciaal voor jullie, één dag een trouwlocatie te maken!

Onze weddingplanners brengen graag samen met jullie, deze bijzondere dag tot leven tijdens een persoonlijke kennismaking. Vraag dus vrijblijvend een gesprek aan om de ruimtes te bekijken en samen jullie wensen te bespreken.

Op basis van dit gesprek stellen wij dan graag een offerte op maat voor jullie samen. Uniek bij ons: de drie total budget opties, zo wordt een huwelijksfeest in onze Uitspanning voor iedereen betaalbaar. Wij bieden een dag voor ieder budget en denken graag met jullie mee.

Vraag hier geheel vrijblijvend een optie of kennismaking aan

Trouwen in het mooie Ulvenhoutse bos!

Trouwen bij uitspanning De Fazanterie kan voor u de ideale plaats zijn om te trouwen Breda. Trouwen behoort tot de mooiste dag van uw leven, bij Uitspanning De Fazanterie proberen wij daar nog een schepje bovenop te doen door middel van o.a. onze prachtige trouwlocatie.
Samen met onze weddingplanners proberen wij uw plannen voor het trouwen tot in de puntjes uit te werken en organiseren. Om dit te verwezenlijken bieden wij u verschillende opties aan om deze speciale dag onvergetelijk te maken. Zo heeft u bij het trouwen keuze uit de volgende mogelijkheden:

  • U heeft keuze uit verschillende terrassen en kamers: de prinsen- en jachtkamer en een prachtige bostuin kunnen als decor gelden.
  • Verschillende mogelijkheden voor het serveren van uw buffet. Onze keuken heeft ervaring met verschillende keukens.
  • Verschillende mogelijkheden voor een barbeque arrangement, basic tot uitgebreid.
  • Trouwen doet u natuurlijk niet zonder een bijbehorend feestje!

Uitspanning De Fazanterie is voor u de perfecte feestlocatie Breda!

Trouwen bij De Fazanterie

Deze speciale dag wilt u tot in de puntjes nauwkeurig uitgewerkt hebben. Om u een of meerdere stapjes vooruit te helpen kunt u een vrijblijvend gesprek aanvragen met onze weddingplanners. Zij zullen zowel de prijs als de mogelijkheden met u bespreken.
Wij kunnen u garanderen dat De Fazanterie uw plannen voor het trouwen als maatwerk aanleveren en er voor een onvergetelijke dag van maken. De Fazanterie is ook geschikt voor kinderen! Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Voor de kleintjes beschikt De Fazanterie over een leuke speeltuin waarin ieder kind zich kan uitleven. Heeft u vragen over trouwen of vergaderen bij De Fazanterie? Bel ons dan op 076-5613095 of stuur neem contact met ons op via info@fazanterie.nl of het contactformulier. De jachtkamer boeken kan via dezelfde wegen.

In Breda trouwen | Waar kan je dat doen in Breda?

Waar kan ik in Breda trouwen? Dat kan op verschillende plekken!

De vraag is dan alleen: ‘Wat is de leukste trouwlocatie in Breda?’

Bij het kiezen van de juiste trouwlocatie moet u op verschillende punten letten. Bedenk goed wat uw wensen zijn en aan welke eisen de locatie moet voldoen. Wanneer u in Breda trouwen gaat kunt u kiezen om dit in het oude historische centrum van Breda te doen, of u kunt kiezen om de mooiste dag van uw leven in een van de prachtige natuurgebieden rondom Breda te vieren.

Bij Uitspanning De Fazanterie in Breda trouwen | Een onvergetelijke dag!

Uitspanning De Fazanterie is gelegen in een prachtige omgeving op slechts 10 minuten afstand van het centrum van Breda en op amper 5 minuten van de A58. Wanneer u in de ochtend of middag in het stadshuis van Breda trouwen wilt, kunt u dus gemakkelijk met al uw vrienden en familieleden de dag voortzetten bij Uitspanning De Fazanterie.

Wanneer u eenmaal bent aangekomen op onze prachtige feestlocatie Breda, zult u versteld staan van de prachtige en rustieke omgeving. Het Koninklijke Ulvenhoutse bos is het gehele jaar door een prachtige omgeving. Hierdoor kunt u dus het gehele jaar door in Breda trouwen.

Wij willen natuurlijk dat u de dag van uw leven heeft wanneer u in Breda trouwen gaat. Om jullie de dag van jullie leven te kunnen geven zijn er tal van mogelijkheden bespreekbaar. Jullie kunnen bij ons gebruik maken van verschillende prachtige zalen, wanneer u in Breda trouwen gaat. Ook hebben wij een vergaderlocatie Breda waarin wij graag al julllie wensen met jullie kunnen bespreken alvorens jullie in Breda trouwen gaan. Op deze manier zorgen wij ervoor dat julllie de dag van jullie leven hebben.

In Breda trouwen bij De Fazanterie? Neem dan snel contact op!

Bij Uitspanning De Fazanterie in Breda trouwen is de wens van ieder koppel. De Fazanterie is de laatste jaren erg in trek bij veel koppels. Neem daarom snel contact met ons op om de mooiste dag in jullie leven te bespreken. Wij zien jullie graag bij ons trouwen in Breda en kijken nu er nu al naar uit.

Wanneer u in Breda trouwen gaat doet u dit natuurlijk bij Uitspanning De Fazanterie!