Trouwen

 

 

Wilt u gaan trouwen in Breda?

Wanneer u wilt gaan trouwen in Breda heeft u tal van feestlocaties waaruit u een keuze kunt maken. Dit kan vaak erg lastig zijn. Een trouwdag is een hoogtepunt in het leven. Daarom wilt u natuurlijk dat dit een prachtige beleving en dag zal zijn die u uiteraard het liefst met al uw geliefden wilt delen. Bij Uitspanning de Fazanterie begrijpen wij dat. Daarom doen wij er alles aan om u deze dag te kunnen geven.

Alleen al de prachtige en en majesueuse omgeving waarin u Uitspanning de Fazanterie kunt vinden is een bezoekje waard. Niet voor niets heeft het Ulvenhoutse bos waarin u onze gelegenheid kunt vinden de koninklijke titel. Na de bevrijding van Breda wachtte Koningin Wilhelmina in april 1945 het einde van de oorlog af op nog geen 500 meter vanaf onze prachtige locatie, waardoor het bos dan ook de Koninklijke titel kreeg. Bij Uitspanning de Fazanterie zult u zich dus wanen in een betoverende en opvallende omgeving. Niet voor niets hebben velen stellen al gekozen om hun trouwerij in een van onze zalen te vieren!

De mogelijkheden van onze Uitspanning

Bij Uitspanning de Fazanterie zijn er tal van mogelijkheden voor uw bruiloft. Zo bieden wij verschillende ruimtes en terrassen aan die ieder hun eigen en unieke karakter hebben. Uiteraard kunt u kiezen uit verschillende mogelijkheden voor het diner. Zo zijn er diverse buffetten samen te stellen uit culinaire keukens van over de gehele wereld. Natuurlijk kunt u ook heerlijk gebruik maken van onze barbecue arrangementen. Zo heeft u de keuze van een basis arrangement tot een zeer uitgebreide barbecue. Maak kennis met onze prachtige locatie.

Voor ieder huwelijk een prachtige dag!

Om er voor te zorgen dat u de dag knallend af kunt sluiten en het feest van uw leven heeft bieden wij u hierin ook verschillende opties aan. Zo hebben wij goed contact met verschillende bruiloft dj’s en verhuurbedrijven in licht en geluid voor ieder budget. U hoeft zich zelf nergens zorgen over te maken, wanneer u besluit om al uw zorgen aan onze eventmanagers uit handen te geven.

De perfecte bruiloft is namelijk waar wij naar streven!

Niet alleen voor uw bruiloft kunt u bij ons terecht. Onze prachtige vergaderlocatie in Breda is een ruimte waar u in alle rust uw gesprekken kunt voeren. Deze ruimte is ook beschikbaar als feestlocatie voor tijdens uw bruiloft.

In het huwelijk treden bij De Fazanterie

Zoals u heeft kunnen zien is Uitspanning de Fazanterie uitermate geschikt voor de start van uw huwelijk. Neem daarom dan ook snel contact met ons op en bespreek uw wensen. Wacht hier niet te lang mee. Het zou zonde zijn wanneer onze locatie al geboekt is. Bel ons op 076-5613095 of stuur een mail naar info@fazanterie.nl

Wij kijken uit naar een van de mooiste dagen in uw leven!