Trouwen Breda

Trouwen Breda: de beste locatie

Uitspanning de Fazanterie is al jaren een prachtige plek voor trouwen Breda. Onderaan de stad vindt u de bosrijke omgeving aan de rand van Ulvenhout, vijf minuten rijden van Breda. Trouwen Breda hoeft niet midden in de stad onder het oog van drukte en chaos. Een blokje verder en u komt terecht in de prachtige ambiance van het Koninklijke Ulvenhoutse Bos waar Uitspanning de Fazanterie ligt. Hier trouwen Breda houdt in dat u op de fantastische locatie van De Fazanterie met haar romantisch aangeklede zalen met ieder hun eigen unieke sfeer een onvergetelijke dag ervaart. De Fazanterie biedt een uitstekende service op maat voor trouwen Breda.

Wat maakt trouwen Breda bij De Fazanterie zo bijzonder?

Er is niet één reden wat trouwen Breda bij De Fazanterie zo bijzonder maakt, maar het totaalplaatje. Eerst is daar het Koninklijk Ulvenhouts Bos. Dit mystieke bos met zijn rijke flora en fauna en wintereiken en beukenbomen werd in de Middeleeuwen al door de adel van Breda gebruikt voor jacht en houtopbrengst. De familie Oranje-Nassau breidde het bos nog een keer uit in de zestiende eeuw. De historie achter de locatie geeft trouwen Breda bij De Fazanterie een koninklijk tintje. Bovendien ziet de omgeving er gewoon prachtig uit. Daarnaast is trouwen Breda zo speciaal door de mensen van De Fazanterie. De ervaren krachten hebben menig bruiloft georganiseerd en weten precies wat er moet gebeuren om van trouwen Breda een succes te maken.

Fazanterie_Banner_folder

Hoe wordt mijn bruiloft dan georganiseerd?

Een bruiloft is altijd verschillend. Daarom wordt bij iedere bruiloft voor maatwerk gekozen waarbij in een kennismakingsgesprek al uw wensen voor trouwen Breda in kaart worden gebracht. Dit gesprek is vrijblijvend en bedoeld om alle mogelijkheden voor trouwen Breda te bespreken.Uniek bij ons: de drie total budget opties, zo wordt een huwelijksfeest in onze Uitspanning voor iedereen betaalbaar. Wij bieden een dag voor ieder budget en denken graag met jullie mee.

Een keer langskomen?

Meer informatie over trouwen Breda bij De Fazanterie? U neemt contact op via onderstaand formulier, ons te bellen op 076-5613095 of een e-mail te sturen naar info@fazanterie.nl. De Fazanterie ligt aan de Sint Annadreef 2, vijf minuten rijden van Breda-centrum.

Voor het inplannen van een vrijblijvend gesprek kunt u via onderstaand formulier contact met ons opnemen.