Terras

Het Terras Breda van Uitspanning De Fazanterie

Op het Terras Breda van Uitspanning De Fazanterie kunt u op een mooie dag genieten van de prachtige omgeving van het Ulvenhoutse Bos, de culinaire gerechten die u bij ons kunt bestellen, de heerlijke dranken en onze uitmuntende bediening. Het Terras Breda van Uitspanning De Fazanterie is daardoor dan ook uitermate geschikt voor verschillende gelegenheden op zonnige dagen.

Bij De Fazanterie kunt u naast een drankje en een hapje op ons Terras Breda, ook een prachtig trouwfeest of een chique zakenfeest organiseren. Uitspanning De Fazanterie heeft namelijk verschillende zalen, waardoor wij u dus voor iedere gelegenheid de juiste oplossing kunnen bieden. Neem eens een kijkje bij onze feestlocatie Breda of bij onze vergaderlocatie Breda.

De mogelijkheden van het Terras Breda

Geef uw feest in een van onze prachitge ruimtes of op het Terras Breda. Uitspanning De Fazanterie is de ideale feestlocatie in Breda
voor iedere gelegenheid het gehele jaar door! In de koude wintermaanden kunt u heerlijk warm binnen zitten en in de warme zomermaanden kunt u overdag uw feest op ons Terras Breda geven en ’s avonds verplaatst u zich samen met uw gezelschap naar binnen.

Ook voor zakelijke gelegenheden kunt u bij ons terrecht. Wij bieden verschillende vergaderzalen aan met diverse facaliteiten die u kunt gebruiken. Denk dan aan een beamer of aan extra felle verlichting. Wanneer u klaar bent met vergaderen in onze vergaderlocatie in Breda
, kunt u nog een heerlijk drankje doen met uw zakenpartners op ons Terras Breda.

Komt u met een grote groep naar het Terras Breda?

Wanneer u met een grotere groep naar het Terras Breda van Uitspanning De Fazanterie komt, kunt u beter even reserveren. Het kan namelijk erg druk zijn op een mooie warme dag. Geeft uw feest, vergadering, lunch, diner of trouwerij bij Uitspanning De Fazanterie. Wij hebben namelijk het ideale Terras Breda voor iedere vergadering, ieder feest of voor wanneer u gaat trouwen in Breda!