Speeltuin

Onze speeltuin Breda

Terwijl uw kindere lekker aan het spelen zijn in onze speeltuin Breda kunt u in alle rust genieten van een heerlijk kopje koffie of thee op het prachtige terras van Uitspanning de Fazanterie in Ulvenhout. Zo hebben wij verschillende leuke speeltoestellen voor kinderen van verschillende leeftijden. Een aantal van onze speeltoestellen zijn:

  • Een wipkip;
  • Een wip voor wel vier kinderen;
  • Een klautertoestel met klimwand, touwladder en glijbaan;
  • Twee schommels;
  • Een hangbrug om te kunnen slingeren als een aapje;
  • Drie rekstokken op verschillende hoogtes;
  • En er staat een bankje om op uw kinderen te kunnen letten.

Uw kinderen kunnen dus in alle rust spelen in onze leuke en verrassende speeltuin op slechts 10 minuten vanaf het centrum van Breda. Voor iedere leeftijd is er wel een leuk speeltoestel te vinden. Zo kunnen uw kinderen lekker uitrazen terwijl u even tot rust kunt komen na een drukke dag.

Geniet van de prachtige locatie

Uitspanning de Fazanterie is gelegen in het Ulvenhoutse bos. Op een mooie zonnige dag geniet u met het gehele gezin of uw voltallige familie van de rust die het bos u geeft. De locatie van de Fazanterie is uitmate geschikt voor feest en of voor bruiloften. Wanneer u wilt gaan trouwen in Breda is de Fazanterie hier een prachtige locatie voor!

Uw kinderen zijn veilig

U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw kinderen weglopen vanuit de speeltuin. Onze speeltuin is namelijk omringd door een hek waar uw kinderen niet zomaar overheen kunnen klimmen. Ook hoeft u niet bang te zijn wanneer uw kinderen op de grond vallen. Wij hebben namelijk een zachte ondergrond kunnen creëren om te voorkomen dat uw kind zich pijn zal doen. Ook tijdens uw feest kunt u dus zonder zorgen van uw feest genieten terwijl de kinderen in de speeltuin spelen. Mede hierdoor is Uitspanning de Fazanterie de ideale feestlocatie in Breda!

Kom gezellig langs

Bezoek Uitspanning de Fazanterie en geniet van de prachtige omgeving. Kom tot rust en nuttig een drankje op ons grote terras of geef een feest voor uw gehele familie en vriendengroep. U kunt uw kinderen zorgeloos in onze speeltuin laten rondrennen terwijl u in alle rust kunt genieten van uw gezelschap. Wanneer u zeker wilt zijn van een tafeltje, is het verstandig om te reserveren. Zo weet u zeker dat wij een mooi plekje voor u hebben!