De bereiding van de specialiteiten van Uitspanning De Fazanterie

De specialiteiten van uitspanning De Fazanterie worden iedere dag met liefde en passie bereid in onze keuken. Dat zult u dan ook zeker ervaren wanneer u bij ons komt dineren. Onze specialiteiten komen nog beter tot hun recht door door de prachtige omgeving van het Koninklijke Ulvenhoutse bos. Het gehele jaar door kunt u genieten van het landschap. De ingrediënten komen samen en laten u genieten van de meest heerlijke gerechten in regio Breda.

Wat zijn de specialiteiten van De Fazanterie?

Iedere maand kunt u genieten van wisselende gerechten, echter kunt u het gehele jaar door genieten van onze specialiteiten. U kunt kiezen uit de volgende specialiteiten:

  • Hazenpeper met rode kool, aardappelpuree en stoofpeertjes
  • Halve fazantenhen, gebraden borstfilet, gekonfijt boutje met zuurkool, rookworst, spek en aardappelpuree

Ideaal voor tijdens een (eerste) date, tijdens een vergadering, voor het borrelen tijdens uw trouwfeest!

De hazenpeper met rode kool

De naam van dit gerecht verklapt al wat u aan zult treffen op uw bord. Een prachtige combinatie van de fijnste ingrediënten zullen u verbazen. Een hazenpeper met rode kool, aardappelpuree en stoofpeertjes. Een uiteenspatting van smaken en heerlijke geuren. Voor slechts €21,50 kunt u genieten van deze specialiteit. Met een rood wijntje of een donker biertje aangeraden door onze gastvrije bediening, zult u genieten van een heerlijke maaltijd. Ideaal wanneer u gaat trouwen in Breda!

Een halve fazantenhen met gebraden borstfilet

De halve fazantenhen met gebraden borstfilet wordt geserveerd samen met een gekonfijt boutje met zuurkool, rookworst, spek en aardappelpuree. Een prachtige combinatie zorgt ervoor dat dit gerecht tot onze specialiteiten behoord. Voor slechts €23,50 kunt u al kennismaken met dit heerlijke gerecht.

Specialiteiten met passie | Reserveer voor een onvergetelijke maaltijd!

Kom genieten van de heerlijke specialiteiten van Uitspanning De Fazanterie. U maakt kennis met heerlijke gerechten uit regio Breda. Bij Uitspanning De Fazanterie kunt u niet alleen terecht voor de heerlijkste gerechten. Ook kunt u bij ons terecht voor de mooiste feestlocatie in Breda. Reserveer snel en kom genieten van onze specialiteiten!