Prinsenkamer

Waar moet ik op letten bij een feestlocatie Breda?

Wanneer u een feestlocatie Breda uit gaat kiezen moet u op een aantal dingen letten. Bedenk goed wat uw eisen en wensen van de locatie voor uw feest zijn. Wanneer u te maken krijgt met een grote groep mensen kunt u niet altijd overal aan denken. Denk goed na en maak een lijstje met punten waar de locatie aan moet voldoen. Denk dan aan:

  • De uitstraling en de sfeer van de locatie;
  • De ligging;
  • De capaciteit van de zaal;
  • Is de locatie voor iedereen toegankelijk;
  • Is er voldoende parkeergelegenheid;
  • Welke facaliteiten heeft de locatie;
  • Is het veilig;
  • Zijn er dingen aan te passen;
  • En het belangrijkste punt het budget.

Dit alles maakt het erg lastig om de juiste locatie voor uw feest te vinden

Uw feest bij Uitspanning de Fazanterie

Wij van Uitspanning de Fazanterie geven u graag advies over uw feest. We zeggen niet dat wij de beste locatie voor uw feest hebben, maar kunnen wel met trots zeggen dat onze Uitspanning gelegen is in een schitterende bosrijke omgeving, waar menig koppel een prachtige bruiloft heeft mogen vieren en waar tal van andere feesten hebben plaatsgevonden. De Fazanterie is de ideale locatie om te trouwen in Breda.

De omgeving

Uitspanning de Fazanterie is een oude boerderij gelegen in het Ulvenhoutse bos. Het bos heeft banden met de familie Oranje-Nassau wat ook te zien is aan de uitstraling en de inrichting van ons prachtige pand. Op slechts 10 minuten rijden vanaf het centrum van Breda en amper 5 minuten vanaf de A58 vindt u onze feestlocatie. U hoeft zich geen zorgen te maken over parkeerproblemen. U kunt uw auto namelijk gemakkelijk kwijt op onze eigen gratis parkeerplaats die ruimte biedt voor al uw gasten.

De facaliteiten van de Fazanterie

Bij de Fazanterie kunt u gebruik maken van verschillende facaliteiten. Zo is de locatie voor iedereen veilig te betreden en kunnen wij de inrichting volledig afstellen naar uw wens. Zo bieden wij ook verschillende zalen aan waarin u een vergadering kunt geven. Wij hebben hier projectieschermen voor die u tevens ook tijdens uw bruiloft kunt gebruiken om leuke foto’s aan uw gasten te kunnen tonen. De Fazanterie is dus ook de ideale vergaderlocatie in Breda.

Wanneer u verdere wensen of vragen heeft over onze feestlocatie. Aarzal dan niet om contact met ons op te nemen. Vrijwel alles is mogelijk bij Uitspanning de Fazanterie. Het enige opstakel is uw budget!

Bespreek de mogelijkheden

Natuurlijk denkt u dat wij willen dat u ons gelijk belt om de datum vast te leggen. Wij vinden het echter veel belangrijker dat u een mooie avond heeft. Kom dus gerust van te voren even langs en maak kennis met onze prachtige locatie en ons vriendelijke personeel. Zo kunnen wij ook beter peilen wat al uw wensen precies zijn. U kunt altijd contact met ons opnemen om te vragen naar de mogelijkheden van uw ideale feestlocatie in Breda!