MAANDMENU NOVEMBER

Terrine van fazant, geserveerd met een salade van bospaddenstoelen, schorseneer en noten, hierbij een chutney van pompoen

of

Wildbouillon gevuld met hazenschenkel, linzen, bosui en profiteroles

****

Biefstukjes van het zwijn en hert met een krachtige jus, waarin pepertjes en vossenbessen, geserveerd met shiitake en knolselderij

of

Gegrilde zeebaarsfilet met tagliatelle van pastinaak en romige kreeftensaus, waarin grijze garnaaltjes

***

Europees kaasplankje met stroop en druiven

of

Gekarameliseerde flensjestaart met roomijs en sinaasappelsaus

€ 29,50

Waar kan ik gaan lunchen in Breda?

Wanneer u al eens bent gaan lunchen in Breda, heeft u vast wel gemerkt dat hier heel veel verschillende lunchtentjes te vinden zijn. Daarom hebben wij onszelf de vraag gesteld: ‘Waar kan ik het beste gaan lunchen in Breda?

Er zijn veel verschillende plekken waar u kunt genieten van een heerlijke lunch, maar waat eet u nou precies de lekkerste broodjes in Breda? Dat hangt natuurlijk samen met verschillende omstandigheden. Bij Uitspanning De Fazanterie kunt u in alle rust lunchen in Breda. De Fazanterie is namelijk gelegen in het rustige Ulvenhoutse bos.

Wat kan ik verwachten tijdens het lunchen in Breda bij De Fazanterie?

Bij Uitspanning De Fazanterie kunt u genieten van verschillende heerlijke gerechten tijdens het lunchen in Breda. Denk dan aan verschillende soorten:

  • Soepen;
  • Boerenbroden;
  • Eiergerechten;
  • Salades;
  • Warme gerechten;
  • Pannenkoeken;
  • En de heerlijkste ijsjes.

U heeft dus voldoende keuze voor tijdens het lunchen in Breda bij Uitspanning De Fazanterie!

Het lunchen in Breda kunt u natuurlijk ook combineren met andere activiteiten. Bij ons kunt u ook terecht om te vergaderen in onze prachtige vergaderlocatie Breda. Ook kunt u een lunch laten serveren tijdens uw feest in onze feestlocatie Breda. De mogelijkheden bij Uitspanning De Fazanterie zijn enorm. Zo is trouwen Breda ook mogelijk. Neem contact op voor al onze mogelijkheden.

Moet ik reserveren om te lunchen in Breda bij De Fazanterie?

Soms kan het heel erg druk zijn tijdens heet lunchen in Breda bij Uitspanning De Fazanterie. Dit is voornamelijk in de zomermaanden. Tijdens de wintermaanden is het iets rustiger, maar kan het altijd zo zijn dat wij geen plekje meer voor u kunnen hebben, wanneer u onverwacht langs komt. Wij raden u dan ook aan om te reserveren. Het zou namelijk zonde zijn, waneer wij geen plekje voor u om te lunchen in Breda hebben.

Ook wanneer u opzoek bent naar een feestlocatie Breda of een vergaderlocatie in Breda, kunt u contact met ons opnemen!