Jachtkamer

De jachtkamer bij Uitspanning De Fazanterie

De jachtkamer is een grote zaal bestaande uit twee afzonderlijke kamers. De eerste zaal van De Jachtkamer is de grootste. In deze zaal kunnen wij ongeveer 150 personen kwijt.
De tweede zaal van De Jachtkamer heet de tuinkamer, maar kan afgezonderd worden door middel van deuren. Als er gekozen wordt om de tuinkamer wel te gebruiken biedt het uw gasten de mogelijkheid om gebruik te maken van het terras en de tuin.
Zoals u misschien al gezien heeft op de foto’s kunnen we veel kanten op met deze prachtige locatie. Zo kan er gekozen worden om De Jachtkamer te gebruiken voor:

Voor meer informatie kunt u altijd contact opnemen met een van de managers bij Uitspanning De Fazanterie.

Uitspanning De Fazanterie : De jachtkamer en nog meer

Naast De Jachtkamer beschikt De Fazanterie over nog meer unieke kamers. Zo kunt u in de zomer bij ons genieten op het terras van heerlijke gerechten van onze verschillende kaarten, verschillende wijnen en verschillende bieren van de tap en uit de fles.
Zoals u al gelezen heeft beschikken we over een pas gerenoveerde tuin met terras die verbonden is aan de tuinkamer. Deze tuinkamer zit vast aan De Jachtkamer en zijn los of samen te boeken. Voor de kleintjes beschikt De Fazanterie over een leuke speeltuin waarin ieder kind zich kan uitleven. Heeft u vragen over De Jachtkamer of een van de andere kamers? Bel ons dan op 076-5613095 of stuur neem contact met ons op via info@fazanterie.nl of het contactformulier. De jachtkamer boeken kan via dezelfde wegen.