High Wine en High Beer

Onze high wine/beer wordt voor u samengesteld uit diverse koude en warme hapjes van het seizoen. Tijdens drie gangen krijgt u verschillende wijnen of bieren geserveerd en daarbij kleine gerechtjes, samengesteld uit o.a. seizoenspecialiteiten en onze wisselende kaart.

High Wine:
Arrangement van 2 uur
€ 29,50 per persoom

High Beer:
Arrangement van 2 uur
€ 29,50 per persoon

Voor meer informatie en reserveringen mag u contact opnemen met onze medewerkers via 076-5613095 of mailen naar info@fazanterie.nl.

s.v.p. minimaal 24 uur voor aanvang reserveren.

Waar kan ik een high wine Breda geven? | Al aan De Fazanterie gedacht?

Wanneer u een high wine Breda of high beer Breda wilt geven, heeft u tal van verschillende locaties waar u deze kunt geven. De vraag is nu natuurlijk: ‘’Welke van deze locaties is de leukste en mooiste locatie in omgeving Breda en waar kan ik genieten van de lekkerste high wine Breda?’’ Om antwoord te geven op deze vraag laten wij u kennis maken met de prachtige omgeving waarin Uitspanning De Fazanterie is gelegen en geven wij u alvast een voorproef op wat u kunt verwachten van een high wine Breda bij De Fazanterie.

Een high wine Breda bij De Fazanterie| Ieder seizoen weer anders

Tijdens een high wine Breda of een high beer bij De Fazanterie krijgt u verschillende wijnen of bieren waar u van kunt genieten. Dit samen in combinatie met de op het seizoen afgestelde koude en warme hapjes zorgt ervoor dat u een heerlijke middag zult hebben in de meest prachtige omgeving van regio Breda en omstreken.

Door onze jarenlange ervaring in de horeca, weten wij precies welke wijn of welk bier bij ieder gerecht past. Hierdoor sluiten de wijnen en bieren perfect aan op de hapjes die u tijdens uw high wine Breda op uw bord zult krijgen. Naast een high wine Breda, kunt u bij ons ook genieten van een high tea in Breda.
high wine breda

Combineer uw high wine Breda met uw vergadering in onze vergaderlocatie Breda! Wij bieden u verschillende zalen aan waarin u ongestoord kunt vergaderen en tegelijkertijd kunt genieten van uw high tea, high beer of high wine Breda.

Reserveer uw high wine Breda!

Kunt u niet genoeg krijgen van alles wat Uitspanning De Fazanterie te bieden heeft? Dat begrijpen wij heel erg goed. Daarom kunt u naast een high wine Breda van nog veel meer andere activiteiten en specialiteiten genieten bij Uitspanning De Fazanterie. Onze feestlocatie Breda biedt u de perfecte locatie voor een prachtig feest. Of u nou opzoek bent naar een grote zaal, een kleine vergaderzaal of graag wilt genieten van een heerlijke high wine Breda. Bij De Fazanterie kan het allemaal. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.