High Tea

Wij serveren voor u diverse soorten thee met typische Engelse heerlijkheden zoals: scones, muffins, fudge, clotted cream, marmelades, macarons en mints.
Dit wordt gevolgd door hartige specialiteiten zoals boerenbroodjes belegd met Seranoham en mozzarella, oude kaas met vijgenchutney, zoute stengel met gerookte zalm, mini soepje, hartige pie, garnalenkroketje en calamaris ringen.

Wij serveren onze High Tea met aanvang tussen 12.00 en 15.00 uur, minimaal 24 uur van te voren reserveren

€ 21,50 per persoon
s.v.p. 24 uur voor aanvang reserveren

Waar kan ik een high tea geven in Breda?

Een high tea in Breda geven is een chique gelegenheid met kleine Engelse gerechtjes en bijpassende Europese gerechten. Tijdens een high tea komen specialiteiten uit heel Europa op uw bord te liggen. Van muffins tot calamaris tot boerenbroodjes en garnalenkroketjes. Bij Uitspanning De Fazanterie in het Koninklijke Ulvenhoutse bos worden de beste en lekkerste specialiteiten gemaakt in een keuken met jarenlange ervaring. Kom genieten van een heerlijke high tea bij Uitspanning De Fazanterie!

Tijdens uw high tea bij De Fazanterie kunt u naast de heerlijke maaltijden, genieten van de prachtige omgeving van het Koninklijke Ulvenhoutse bos. Omgeven door 729 hectare aan bomen en weides, geniet u van uw high tea in Breda omgeven in een prachtige omgeving. Het gehele jaar door verandert het landschap op een prachtige manier. De ideale locatie voor uw high tea, vergadering, bruiloft of ander feest!

Natuurlijk kunt u uw high tea ook combineren met verschillende andere mogelijkheden. Zoekt u naar een vergaderlocatie Breda en zou u uw vergaderingen willen combineren met een high tea of een diner. Dan is dat uiteraard mogelijk bij ons. Neem contact op voor alle mogelijkheden van uw vergadering!

Wat kan ik verwachten van een high tea bij De Fazanterie in Breda?

Tijdens een high tea bij De Fazanterie kunt u tal van heerlijke en culinaire hapjes op uw bord verwachten. De met aandacht en passie gemaakte typisch Engelse heerlijkheden komen tot hun recht in de prachtige omgeving. De hapjes worden naar uw tafel gebracht door onze gastvrije bediening. Service, gastvrijheid en kwaliteit staan bij ons vooraan. Mede hierdoor zult u een geweldige middag hebben tijdens uw high tea.

De mogelijkheden van De Fazanterie | Meer dan een normale high tea in Breda

Wilt u toch liever iets anders gaan doen als een high tea tijdens uw feestje? Dan bieden wij van Uitspanning De Fazanterie tal van andere oplossingen voor u aan. De Fazanterie is de ideale feestlocatie Breda. Denk dan ook aan:

Reserveer en kom snel langs bij Uitspanning De Fazanterie in Breda voor een dag om nooit te vergeten!