Hapjes arrangementen

Gesorteerde nootjes, diverse kaaskoekjes, luxe zoutjes en trostomaatjes
€ 1,95 per persoon

***

Blokjes kaas, puntjes salami en een bitterbal
€ 1,70 per persoon

***

Vier gemengde warme hapjes: Brabantse bitterbal, vlammetje, kaasstengel en een kipkluifje
€ 2,75 per persoon

***

Roggebrood met ganzenrillette en perenstroop, komkommer gevuld met mousse van gerookte forel en sinaasappel, Yakitori spiesje, Vietnamees groenteloempiaatje, Brabantse bitterbal, dadels met Livarspek
€ 7,95 per persoon

***

Champignons gevuld met roomkaas en Seranoham, toastje tonijnrosbief met wasabiroom, mini cocktail van rivierkreeftstaartjes, gebakken dimsum met gember-sojasaus, garnalenbitterballetje met cocktailsaus, bloemkoolroom met coquille en droge worst
€ 9,95 per persoon

***

 

Of stel uw eigen borrelgarnituur samen uit de volgende hapjes:

  • Wrap met tomatenroomkaas, pesto en Parmaham – €1,30
  • Wrap met garnalen crème fraiche, gerookte zalm en dille – €1,30
  • Roggebroodje met ganzenrilletje en perenstroop – €1,30
  • Komkommer gevuld met mousse van gerookte forel en sinaasappel – €1,55
  • Glaasje gevuld met geitenkaas, quinoa en balsamicostroop – €1,55
  • Gevulde champignons met roomkaas en Paraham – €1,30
  • Mini cocktail van rivierkreeftstaartjes – €2,60
  • In Livarspek gebakken dadels – €0,70
  • Mini Provençaals vissoepje met saffraanroom – €1,60
  • Warme hapjes assortiment: Brabantse bitterbal, Vietnamees loempiaatje, dimsum, kaasstengel, gehaktballetje – €3,85

Uw Diner Breda

Een Diner Breda is de gelegenheid om Breda en omgeving beter te leren kennen. De regio Breda typeert zichzelf namelijk aan haar prachtige omgevingen en de vele eetgelegenheden. Iedere locatie is net weer een beetje anders als de andere locatie en onderscheidt zichzelf door kwaliteit, service en een verrassend effect te bieden. Bij Uitspanning De Fazanterie komt dit alles perfect samen!

Uitspanning De Fazanterie | Voor een top Diner Breda!

Of u nu komt voor een Diner Breda, of opzoek bent naar een prachtige Feestlocatie Breda, een zakelijke vergaderlocatie Breda of een locatie om te trouwen. Mogelijkheden zijn er genoeg. Bij Uitspanning De Fazanterie besteld u namelijk verschillende culinaire hoogstandjes die perfect aansluiten op het huidige seizoen. Zo kunt u telkens weer genieten van andere culinaire gerechten.

Tijdens het eten geniet u van uw heerlijke Diner Breda omgeven door het grote Koninklijke Ulvenhoutse Bos, waar u voor of na het eten een fijne wandeling door kunt maken. De combinatie van de prachtige omgeving en van onze culinaire hoogstandjes tijdens uw Diner Breda komt goed door onze uitstekende bediening uiterst goed tot hun recht. Gastvrijheid, smaakvolle gerechten en een karakteristieke omgeving staan bij ons dan ook hoog in het vaandel! Tijdens uw Diner Breda bij Uitspanning De Fazanterie zult u dan ook genieten van een heerlijke avond!

Natuurlijk kunt u uw Diner Breda ook combineren met uw vergadering in een vergaderlocatie Breda van De Fazanterie!

Reserveer uw Diner Breda!

De heerlijkste gerechten in de regio eet u dus tijdens uw Diner Breda bij Uitspanning De Fazanterie! Reserveer daarom dan ook snel. Neem contact om alle mogelijkheden te bespreken. Feesten, vergaderen en trouwen Breda, het kan allemaal bij Uitspanning De Fazanterie! Reserveer uw culinaire avond tijdens uw Diner Breda bij Uitspanning De Fazanterie gemakkelijk via ons reserveringsformulier. Een Diner Breda is ideaal voor iedereen uit Breda en omstreken!