Waar kunt u vergaderen in regio Breda?

Wanneer u zoekende bent naar een vergaderlocatie in Breda zult u verschillende facaliteiten tegenkomen. Dit kan het maken van een keuze erg lastig maken. U dient rekening te houden met de voorzieningen die aansluiten op al uw wensen en de flexibiliteit van de locatie. Stel uzelf vooraf dus een aantal vragen. Zo kunt u een duidelijke en verstandige overweging maken alvorens u een keuze dient te maken. Denk bijvoorbeeld na over de volgende punten:

  • Kan ik vergaderen in een rustige omgeving?
  • Waar is de locatie gelegen?
  • Hoe is de locatie te bereiken?
  • Van welke facaliteiten kan ik gebruik maken tijdens mijn vergadering ?
  • Kan ik eten bestellen?
  • En tot slot: is de locatie beschikbaar ?

U dient dus met verschillende aspecten rekening te houden alvorens u de juiste locatie voor uw vergadering in de omgeving van Breda heeft gevonden.

Een geschikte vergaderruimte vinden

Wanneer u deze vragen voor uzelf goed kunt beantwoorden heeft u de juiste locatie voor uw vergadering gevonden. Veel vergaderlocaties in Breda zijn ook te huur voor uw bedrijfsfeest. Zo is er altijd wel een vergaderlocatie met een geschikte feestlocatie in Breda te vinden.

De ligging van Uitspanning de Fazanterie

Bij Uitspanning de Fazanterie in het Koninklijke Ulvenhoutse bos kunt u in alle rust uw vergadering houden. U zult geen last hebben van stadse geluiden of van voorbij razende auto’s. De Fazanterie ligt namelijk op slechts 10 minuten rijden vanaf het centrum van Breda en vanaf knooppunt Galder aan de A58.

Tijdens of voor uw vergadering kunt u in alle rust een wandeling maken over een van de velen wandelpaden in het Ulvenhoutse bos. Zo kunt u eenvoudig inspiratie opdoen of tot rust komen voor uw stressvolle meeting!

De mogelijkheden van de Fazanterie!

Tijdens uw vergadering bij Uitspanning de Fazanterie in gemeente Breda kunt u gebruik maken van verschillende facaliteiten. Zo bieden wij u diverse ruimtes aan met verschillende capaciteiten. Zo hebben wij ruimtes die beter geschikt zijn voor een kleiner gezelschap, maar bieden wij ook ruimtes aan voor grote groepen. In de ruimtes kunt u gebruik maken van diverse facaliteiten. Zo kunt u altijd gebruik maken van whiteboards en de benodigde stiften waar wij voor zorgen. Mocht u gebruik willen maken van een beamer met een scherm, dan kunnen wij dit ook voor u regelen.

Bij aankomst uw vergadering krijgt u heerlijke ambachtelijk muffins met thee of koffie voorgeschoteld. Gedurende de gehele ochtend serveren wij kannen met koffie, thee en karaffen met water. Tijdens de middag bieden wij ook frisdrank aan. Mocht u tijdens uw vergadering iets willen eten, dan is dit uiteraard mogelijk. Zo kunt u bij ons vergaderen met lunch en vergaderen met diner. Vraag naar de mogelijkheden voor uw vergadering!

De vergaderlocatie voor u in Breda!

Uitspanning de Fazanterie is dus wel de vergaderlocatie in Breda en omstreken te noemen. Het zou kunnen zijn dat onze zalen al reeds gereserveerd zijn. Neem daarom altijd contact met ons op voordat u geen locatie meer kunt vinden voor uw belangrijke vergadering. Bel ons vandaag nog en vraag naar de mogelijkheden voor uw vergaderlocatie in Breda!