Feestlocatie Breda

Uitspanning de Fazanterie; dé feestlocatie Breda

De Fazanterie is de ideale feestlocatie Breda. Met onze uitspanning bieden wij alles wat een feestlocatie Breda nodig heeft: unieke zalen, een prachtige omgeving en uitstekende bediening op maat. Op onze feestlocatie Breda zorgen wij er voor dat uw vrienden en familie een fantastische tijd hebben. Wij organiseren met onze feestlocatie Breda allerlei activiteiten:

  • Trouwerijen
  • Barbecues
  • Vergaderingen
  • Jubileumfeesten
  • Partijen

Naast een feestlocatie Breda zijn wij ook gewoon een plek waar u gezellig even langskomt wanneer u door de omgeving van het Ulvenhoutse Bos trekt. Naast onze Prinsenkamer, Jachtkamer en Tuinkamer hebben we ook een fantastisch terras, een gezellige brasserie en een speeltuin voor uw kinderen.

Wat onze feestlocatie Breda uniek maakt

Op slechts vijf minuten rijden van Breda vindt u Uitspanning De Fazanterie en daarbij komt u terecht in de bosrijke omgeving van het Koninklijke Ulvenhoutse Bos. Dit bos werd in de Middeleeuwen al gebruikt voor jacht en houtopbrengst door adel. Het Ulvenhoutse Bos werd in de zestiende eeuw nog uitgebreid door de familie Oranje-Nassau. Het geeft onze feestlocatie Breda een koninklijk tintje. En zo behandelen wij onze gasten dan ook graag. Niet alleen doordat wij onze uitspanning zo inrichten dat er een sfeervolle ambiance ontstaat, maar ook door u hartelijk te ontvangen en u op maat te bedienen.

Feestlocatie Breda huren

Wilt u voor een groep een partij organiseren op onze feestlocatie Breda? Laat het ons weten en we zorgen er voor dat alles prima is geregeld. Bel ons op 076-5613095 of stuur een mailtje naar info@fazanterie.nl. Bekijk ook onze site waar alle mogelijkheden op staan. Hebt u speciale wensen wanneer u onze feestlocatie Breda bezoekt? Laat het ons weten en wij komen met een oplossing. Of breng onze feestlocatie Breda gewoon een bezoekje en kom genieten van de prachtige omgeving.