Drankenarrangement feestavond

Vanaf 70 personen à € 23,75
Feestavond van 4,5 uur
Inbegrepen zijn koffie, thee, tapbier, speciaal bieren, frisdranken, vruchtensappen,binnenlands gedistilleerd, wijnen, port, sherry en vermouth.
Dit is uit te bereiden met één van onze hapjes arrangementen.

Wat is een walking dinner?

Een walking dinner is een gelegenheid waarbij u tussen de verschillende gerechten door een wandeling maakt. U kunt ervoor kiezen om van restaurant tot restaurant te lopen of om na ieder gerecht een rondje te lopen en terug te keren bij het restaurant naar keuze.

Tussen de wandelingen door geniet u van verschillende gerechten. Een culinaire wandeling is zeker een aanrader wanneer u in Breda bent.

De mogelijkheden van dinners

Uitspanning de Fazanterie is gelegen in een prachtige en bosrijke omgeving. Door deze enorme bosrijke omgeving is Uitspanning de Fazanterie de uitgewzen locatie voor een walking dinner! Zo kunt u urenlang over tal van prachtige wandelpaden door het Ulvenhoutse bos lopen, zonder ook maar één keer dezelfde paden te bewandelen.

Bij Uitspanning de Fazanterie kunt u zelf bepalen hoevel gangen u wilt bestellen. Zo kunnen wij u tot wel zeven gangen aanbieden. Het zijn veelal kleine gerechtjes die u kunt eten terwijl u met uw vrienden, familie, geliefde, collega’s of uw toekomstige klanten staat te praten. Een loopend diner is een ideale gelegenheid om bij te kunnen praten of om uw netwerk uit te breiden. Juist om deze reden zien wij ook vaak bedrijven gebruik maken van ons heerlijke walking dinner. Combineer een walking dinner bijvoorbeeld met uw congres, uw vergadering in onze vergaderlocatie in Breda of met uw feest.

Wilt u uw walking dinner combineren met uw vergadering of met uw bruiloft? Dat kan wij bieden u een prachtige feestlocatie in Breda aan voor vrijwel iedere gelegenheid. Zo kunt u uw loopend diner perfect afstellen op de tijden van de receptie, het fotomoment en de feestavond van uw bruiloft in Breda!

Reserveer uw walking dinner bij de Fazanterie!

Neem contact met ons op om uw walking dinner te bespreken. Wij helpen u graag bij het maken van keuzes en het samenstellen van de perfecte dag! Waneer u wilt genieten van heerlijke gerechten in een prachtige omgeving, dan is het zeker aan te raden om een walking dinner bij Uitspanning de Fazanterie te houden.