Desserts

Dame Blanche €6,85
Coupe sorbetijs met verse vruchten en slagroom €7,50
Panna cotta met bosvruchten en bramensorbet en slagroom €6,85
Tiramisu met karamelijs en slagroom €7,50
Drieluik met mini crème brulée, glaasje Limoncello gratine, chocolademousse met slagroom €8,50
Vraag naar ons seizoen dessert €6,65

 

Dessertbuffet €10,75

Flensjes met warme kersen
Bowl chocolademousse met slagroom
Schaal met slagroomsoesjes
Panna cotta met bosvruchten
Fruitsalade
Diverse ijssoorten

 

Kaasbuffet € 9,25
Buffet met 8 wereldse kazen dit serveren wij met brood, noten, stroop en olie

We kunnen hierbij een glaasje port serveren
Tawny port master blend, Dow’s 10 jaar oud € 5,95

Waar kan ik uit eten in Breda?

In de omgeving van Breda zijn er tal van eetgelegenheden waar u kunt gaan uit eten Breda. We helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor al uw gelegenheden en bijeenkomsten. U dient op een aantal punten te letten wanneer u een keuze voor een bepaald restaurant gaat maken. Denk dan aan:

  • De kwaliteit van de keuken;
  • De beschikbaarheid van een tafeltje;
  • Vriendelijk en getraind personeel;
  • De bereikbaarheid van de locatie;
  • En de omgeving van het restaurant.

Wij zullen u vertellen waarom Uitspanning de Fazanterie de ideale locatie is om te gaan uit eten in omgeving Breda op basis van bovenstaande punten!

Uit eten Breda bij Uitspanning de Fazanterie

Bij Uitspanning de Fazanterie kunt u heerlijk genieten van verschillende culinaire verreikingen in de omgeving van Breda. Uit eten in Breda wordt daarmee weer echt zoals vroeger:
Authenticiteit, culinaire hoogstandjes en een prachtige en rustige omgeving

Het personeel van Uitspanning de Fazanterie heeft jarenlange ervaring in de horeca. Hierdoor kunnen wij u verschillende heerlijke gerechten aanbieden uit verschillende nationale en internationale keukens. Denk dan bijvoorbeeld aan het gerecht kalfspastrami met een brandade van garnalen en truffelmayonaise of een kruidige currysoep met rijst, kokos, koriander en maishoender. Natuurlijk smaken de gerechten niet alleen heerlijk, ze worden uitgeserveerd door onze gastvrije bediening. Zo wordt uit eten in Breda al snel een fantastisch uitstapje.

Door de ruime en verscholen locatie van de Fazanterie in het Koninklijke Ulvenhoutse bos kunt u in alle rust en discretie genieten van een heerlijke maaltijd in ons restaurant of een besloten vergadering in een van onze vergaderzalen houden. De Fazanterie is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als met de fiets. Ons restaurant is met de auto te bereiken op slechts 10 minuten vanaf het centrum van Breda en nog geen 5 minitunen vanaf de A58 knooppunt Galder. Wanneer u met de fiets vanuit Breda bij ons wilt komen eten, bent u binnen een half uur al bij onze eetgelegenheid. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de bereikbaarheid. U kunt uw auto of fiets kwijt op onze ruime parkeerplaats.

Door onze hoge service en gemakkelijke bereikbaarheid is de Fazanterie ook de ideale locatie voor wanneer u wilt gaan trouwen in Breda! Onze locatie is geschikt voor verschillende gelegenheden, zoals uw vergadering, uw congres of als feestlocatie in Breda.

Reserveer van te voren

Het is verstandig om van te voren te reserveren. Zeker als u met een grotere groep wilt komen eten of wanneer het een mooie dag is. Hoewel wij meestal ruim voldoende tafeltjes beschikbaar hebben, zou het zomaar kunnen zijn dat het op een zonnige dag erg druk is. Wij stellen u namelijk niet graag teleur wanneer u uit eten wilt gaan in Breda. Neem contact met ons op en vraag naar al onze mogelijkheden.

Wij zien u graag terug in onze prachtige eetgelegenheid in Breda!