Broodjes

Zachte broodjes, wit en bruin, belegd met kaas en ham €2,50

Mini broodjes, zacht wit en bruin, luxe belegd met ganzenrillette, rosbief, rauwe ham, oude kaas en gerookte zalm €2,65

Luxe zachte & harde broodjes belegd met gerookte zalm en eiersalade, oude kaas met vijgenchutney, Seranoham met pesto en gedroogde tomaat, carpaccio met truffelmayo €3,30

Worstenbroodje €2,75
Saucijzenbroodje €2,75
Mini worstenbroodje met Mini saucijzenbroodje €2,95

Waar kan ik de lekkerste broodjes in Breda eten?

In Breda zijn er tal van lunchrooms en bakkerijen waar je broodjes kunt eten. De vraag is nu natuurlijk: ‘’Waar kan ik het beste broodje van Breda eten?’’ Een lastige vraag als je het ons vraagt. Wij denken zelf het antwoord op deze vraag te weten. Gelooft u ons niet? Kom dan zelf een broodje eten en ervaar de heerlijke smaakcombinaties zelf!

Broodjes in Breda eten bij De Fazanterie

Bij Uitspanning De Fazanterie eet u de lekkerste broodjes van Breda en omstreken. Geniet van uw broodje in Breda tijdens uw lunch of tijdens uw vergadering. De mogelijkheden bij De Fazanterie zijn eindeloos. Bij ons kunt u verschillende soorten broodjes bestellen. Van luxe zachte broodjes tot het echt Brabants worstenbrood. Broodjes met heerlijke gerookte zalm en eiersalade, oude kaas met vijgenchutney, carpaccio met truffelmayo of gewoon een bruin broodje met kaas. Natuurlijk bieden wij onze broodjes aan voor zeer scherpe prijzen. Ideaal dus voor uw lunch of vergaderlocatie Breda!

Een broodje in een prachtige omgeving

Bij Uitspanning De Fazanterie eet u niet alleen de beste en lekkerste broodjes, u kunt ze ook nog eens opeten het mooiste natuurgebied in de regio Breda en omstreken. De Fazanterie is omgeven door 729 hectaren aan flora en fauna. Na het eten van uw broodje kunt u uw middag afsluiten met een fijne wandeling of fietstocht door het prachtige Ulvenhoutse bos of fiets verder door Ulvenhout en neem een kijkje in het Markdal waar u over uitgestrekte vlaktes kunt kijken. Fiets langs de rivier de Mark en ervaar de schoonheid van Breda en Ulvenhout. Natuurlijk kunt u ook uw gehele dag doorbrengen op onze prachtige locatie. Organiseer bijvoorbeeld uw feest bij ons en eet onze heerlijke broodjes. Heeft u een feestlocatie Breda nodig? Laat het ons weten!

Het antwoord op de vraag: ‘’Waar kan ik het beste broodje van Breda eten?’’ is dus wel duidelijk. Dat is natuurlijk bij Uitspanning De Fazanterie! Kom snel langs en geniet van de lekkerste broodjes in Breda!