Brasserie

De Brasserie Breda

Het concept van de Brasserie Breda is overgewaait vanuit Frankrijk. Een Brasserie Breda is een soort relaxete eet-én-drinkgelegenheid. In de Brasserie Breda kunt u de gehele dag door eten. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Wanneer u naar een brasserie gaat, kunt u hier ook gewoon komen om een hapje en een heerlijk glaasje wijn of een heerlijk biertje te drinken. U hoeft hier geen volledige maatlijd te bestellen. Echter is de mogelijkheid er wel om uitgebreid te dineren bij Brasserie Breda.

Brasserie Breda De Fazanterie

De gerechten en hapjes die u kunt bestellen bij brasserie De Fazanterie kunnen worden omschreven als traditoneel, maar toch net wat luxer als de gerechten die u kunt verwachten bij een bistro in Breda. Typische gerechten die u in de Brasserie Breda zou kunnen bestellen zijn:

  • Biefstuk;
  • Frites;
  • Kreeft;
  • Ganzenlever;
  • Oesters;
  • Mosselen;
  • Tournedos;
  • Zalmfilet;
  • Maar ook zuurkool.

Bij Brasserie Breda De Fazanterie kunt u genieten van de heerlijkste gerechten op ieder moment van de dag. Of geniet van deze gerechten tijdens uw trouwdag in de Brasserie Breda. U kunt bij ons namelijk ook trouwen in Breda.

Onze ervaren bediening adviseert u welk glas wijn u het beste kunt bestellen bij ieder gerecht. Ons personeel heeft dan ook een hoge mate van kennis over de verschillende gerechten en smaken die u bij Brasserie Breda De Fazanterie kunt bestellen!
Wilt u liever genieten van de heerlijke gerechten van Brasserie Breda in een rustige en afgesloten omgeving, omdat u bijvoorbeeld een vergadering wilt houden of een besloten feest wilt geven? Dat kan in onze vergaderlocatie in Breda. Wij begrijpen goed dat u een zekere zin van discretie verwacht tijdens uw vegadering en denken daarom graag met u mee. U kunt uw feest geven in een van onze feestlocaties in Breda.

Reserveer uw brunch, lunch of diner bij Brasserie Breda!

Kom langs bij Brasserie Breda De Fazanterie in het Ulvenhoutse Bos op slechts 10 minuten afstand van het centrum van Breda. Geniet van de prachtige omgeving en de heerlijke gerechten die u kunt bestellen. Reserveer voor de zekerheid bij Brasserie Breda! Het kan namelijk onverwachts druk zijn. Het zou namelijk zonde zijn als u niet kunt genieten van de heerlijke gerechten van Brasserie Breda!