Barbeque arrangement

BBQ small
zonder kok €19,50 per persoon

Gemarineerde schouderkarbonade, braadworstjes, hamburger, 2 stokjes saté

Brood, frietjes, rauwkost, satésaus, smokey bbq-saus, kerrie-mangosaus

 

BBQ Luxe
met kok €26,95 per persoon

Body peeled gamba’s, spareribs, grained rundersteak, lamskotelet

Spiesjes met verse ananas, maiskolf, gevulde meloen met summer-salad

Aardappelsalade, frietjes, rauwkost

Rode currysaus, pepersaus, Cognacsaus, kerrie-tangosaus

Geheel verzorgd barbeque arrangement

Bij De Fazanterie in Ulvenhout kunt u dagelijks terecht voor een heerlijke barbeque. Bij ons kunt vindt u verschillende barbeque arrangementen waarmee wij al uw zorgen uit handen nemen. Zo kunt u al vanaf 19,50 per persoon heerlijk genieten van een barbeque arrangement. Wij zorgen dat alles voor u klaar staat en zullen u uitleg geven. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor vegetarische invullingen voor de barbeque. Onze barbeque arrangementen zijn voor zowel grote als kleine gezelschappen. U kunt heerlijk genieten in onze tuinen in het mooie Ulvenhoutse bos.

Het Barbeque arrangement

Bij ons barbeque arrangement kunt u geheel zorgeloos en in alle rust genieten met familie, vrienden en collega’s. De Fazanterie biedt u verschillende barbeque arrangementen zodat het voor iedereen mogelijk is om uitgebreid te kunnen genieten van een barbeque. Met ons “small” barbeque arrangement bent u al voorzien van diverse soorten vlees, Brood, frietjes, rauwkost, satésaus, smokey bbq-saus, kerrie-mangosaus. Neemt u het “Luxe” barbeque arrangement dan krijgt u er nog vele extra’s bij waaronder ook heerlijk vers fruit. Dat alles in onze prachtige tuinen in het rustige Ulvenhoutse bos. Zelfs met minder weer kunnen wij de barbeque toch door laten gaan door verschillende overdekte mogelijkheden. Mocht u meer informatie hierover willen neem dan gerust contact met ons op en bekijk samen met ons hoe wij dit voor jullie een perfecte dag kunnen maken.

Maaltijd- en/of dieetwensen barbeque arrangement

Zijn er specifieke maaltijd-en/of dieetwensen, geef dit dan van te voren aan. Dan kunnen wij hier rekening mee houden voor u. Bent u dus bijvoorbeeld vegetarisch of wilt u lactosevrij, glutenvrij eten, dan is dat geen probleem bij De Fazanterie. Geeft u uw wensen op tijd door voor het barbeque arrangement, dan houden wij hier graag rekening mee!

Barbeque combineren met een feest

Heeft u een feestelijke gelegenheid en wilt u dat combineren met een barbeque, dan is dat geen enkel probleem. Onze locatie is uitstekend geschikt voor meerdere festiviteiten. Zo kunt na een vergadering heerlijk afsluiten met uw personeel of misschien wilt u uw 50 jarig huwelijk of bruiloft vieren met een heerlijke barbeque. Met verschillende zalen naast onze tuinen en terrassen heeft u genoeg mogelijkheden om het een fantastische dag te maken. Wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op! De Fazanterie feestlocatie Breda.