Babyborrel

Er is geen betere reden voor een feestje! U kunt bij ons al terecht vanaf 20 personen om de geboorte van uw zoon of dochter te vieren. Onze Jacktkamer en Tuinkamer hebben samen een capaciteit tot wel 300 personen, dus er hoeft niemand thuis te blijven.

Onze arrangementen stellen wij graag op maat voor u samen. Neem vrijblijvend telefonisch contact op van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 17.00 uur of stuur een e-mail naar info@fazanterie.nl. Wij maken graag een offerte op maat n.a.v. uw specifieke wensen.

U mag de organisatie natuurlijk ook aan ons overlaten, wij geven u graag een persoonlijk advies. Maak hiervoor een afspraak met één van onze event planners.

Waar kan ik een babyshower of een babyborrel in Breda geven?

Wanneer jouw pasgeboren kindje net is geboren is het natuurlijk hardstikke leuk om jouw familie en vrienden kennis te laten maken met de kleine, wat vaak minder leuk is en veel stres oplevert bij jonge ouders is het organiseren van een babyborrel in Breda. Juist om deze reden besluiten veel jonge ouders tegenwoordig voor geven van een leuke babyborrel in Breda buiten de deur.

 

Tijdens een babyborrel Breda bij Uitspanning De Fazanterie kunnen wij ervoor zorgen dat jij verder zelf niks hoeft te organiseren. Het enige wat jullie wel zelf moeten doen is het uitnodigen van jouw familie en vrienden op jullie babyborrel Breda!

Een babyborrel bij De Fazanterie | Geen zorgen wij regelen alles!

Bij De Fazanterie kunnen de grootste families terecht. Er hoeft echt niemand thuis te blijven, de ruimtes die wij voor de babyborrel Breda ter beschikking stellen hebben gezamelijk een capaciteit van 300 personen. Daar kan dus wel een gezellig babyborrel gegeven worden.

 

Alles uit het aanbod van De Fazanterie wat u zou willen hebben tijdens uw babyborrel Breda is mogelijk. Eet de lekkerste broodjes uit Breda, geef een high tea of sluit de middag af met een walking diner Breda. De mogelijkheden bij De Fazanterie voor uw babyborrel Breda zijn groot.

Neem contact op voor jouw babyshower of babyborrel in Breda

De reden waarom veel mensen tegenwoordig een babyborrel Breda buitenshuis geven is dat het organiseren hiervan veel werk en tijd kost, juist om deze reden willen wij u dan ook vragen om ruim op tijd contact met ons op te nemen om het aller eerste feestje van uw pasgeborene zo mooi mogelijk te maken. U zult deze dag uw gehele leve lang herinneren en dit zal tevens mooie foto’s opleveren die uw kindje op latere leeftijd terug zal kunnen kijken. Wat zou het mooi zijn om deze foto’s ook te kunnen laten zien bij uw kind zijn of haar bruiloft op de mooiste trouwlocatie Breda.

 

Een babyborrel Breda geven bij De Fazanterie zal daarom een dag zijn om nooit te vergeten. Neem snel contact op!