Brochure

Hier vindt u een greep uit de mogelijkheden voor gezelschappen vanaf 15 personen. Wij werken naast onze brochure ook graag op maat, dus heeft u een ander idee voor uw feest/borrel/trouwerij/bedrijfsuitje, dan u hier tussen ziet staan, neem dan vrijblijvend contact op voor een passende offerte.

Bespreekt u de mogelijkheden liever tijdens een persoonlijk gesprek, neem dan contact op via 076-5613095 en plan een afspraak in met één van onze event medewerkers.

U kunt ons ook mailen door op onderstaande contactknop te klikken.

De unieke omgeving van het Ulvenhoutse bos, parkeergelegenheid voor de deur en onze gastvrije zwarte en witte brigade, maken van ieder evenement een onvergetelijke beleving.

Graag tot ziens in onze Uitspanning!

Met gastvrije groet,

Team Uitspanning de Fazanterie

Een restaurant omgeving Breda

Bent u zoekende naar een restaurant omgeving Breda? Bij restaurant Uitspanning de Fazanterie in de omgeving van Breda kunt u in alle rust genieten van verschillende culinaire hoogstandjes in een prachtige en rustige omgeving. Kom tot rust en laat uzelf en uw vrienden, familie, collega’s of zakenpartners genieten van alles wat ons restaurant te bieden heeft.

Wat heeft Uitspanning de Fazanterie te bieden?

De Fazanterie is te omschrijven als een van de meest rustgevende eetegelegenheden in regio Breda. Hierdoor is onze locatie uitermate geschikt voor verschillende gelegenheden. Zo kunt u genieten van verschillende maaltijden op verschillende dagdelen. Denk dan aan een brunch, lunch, High Tea, diner of borrel. De mogelijkheden van onze locatie zijn geheel afhankelijk van uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld met een kleine groep komen dineren of een groot congres met uw bedrijf bij ons organiseren. Wij bieden verschillende ruimtes aan waarin u kunt vergaderen in Breda in een besloten ruimte. U kunt uw vergadering natuurlijk ook combineren met een lunch of diner gemaakt in onze top keuken!

Uitspanning de Fazanterie is dus de ideale locatie voor al uw gelegenheden. Of u nu wilt gaan trouwen en opzoek bent naar een feestlocatie in Breda, een ruimte zoekt om te kunnen vergaderen of gewoon lekker wilt brunchen, lunchen of dineren met uw vrienden en familie, ons restaurant biedt u alle mogelijkheden waar u naar opzoek bent voor de perfecte dag!

Reserveer en geniet van een perfecte dag

Geniet van een prachtige omgeving en verschillende culinaire hoogstandjes in onze eetgelegenheid in de omgeving van Breda. Het Koninklijke Ulvenhoutse bos zorgt ervoor dat u in alle rust van uw maaltijd kunt genieten, in alle discretie een belangrijke vergadering kunt houden of wilt trouwen in Breda. Mocht u speciale wensen hebben, laat dit dan aan ons weten.

Wij willen namelijk maar één ding: ‘Ervoor zorgen dat u de perfecte dag heeft!

Neem dus snel contact met ons op of kom langs. Wij zien u graag terug in onze Uitspanning!