Amuses

Het is misschien een leuke geste om uw gasten een amuse bij het aperitief aan te bieden, hiervoor berekenen wij € 2,95 per amuse.

 

  1. A) Mini cocktail van rivierkreeftjes, cognacsaus en kruidencroutons
  2. B) Kleine salade van gerookte ganzenborst, ganzenlevermousse en mangochutney met een krokant aïoli stengeltje
  3. C) Zeeuwse oester gecombineerd met een Provençaals vissoepje
  4. D) Spiesje van gemarineerde mozzarella, cherrytomaat en parmaham
  5. E) Schaaltjes met luxe zoutjes, gesorteerde nootjes, olijven, cherrytomaatjes en kaaskoekjes

Wat staat er op het menu van de Fazanterie?

Het Fazanterie Ulvenhout menu is een menu dat is samengesteld uit verschillende culinaire keukens. Verschillende ingrediënten komen in deze gerechten tot een verbijsterend geheel samen. Onze ervaren keuken zorgt ervoor dat u telkens weer kunt genieten van een heerlijke maaltijd in Breda.

Het Fazanterie Ulvenhout menu

Het menu van Uitspanning de Fazanterie in Ulvenhout wisselt regelmatig. Zo kunnen wij u telkens weer blijven verrassen. Wij passen het menu telkens aan, aan het seizoen. Zo bieden wij in de herfst en wintermaanden vaak verschillende soorten wild aan. Denk dan aan hert en haas. In de zomermaanden zullen de gerechten wat frisser en fruitiger zijn als in de wintermaanden. U hoeft echter niet bang te zijn dat u tijdens de zomer niet kunt genieten van een herlijk stukje vlees. Het gehele jaar door kunt u genieten van heerlijke stukken vlees.

Wilt u een feest geven bij Uitspanning de Fazanterie en wilt u een menu wat is samengesteld naar uw wensen? Deze mogelijkheid is er ook. Zo kunnen wij een menu samenstellen voor uw bruiloft wanneer u wilt trouwen in Breda bij de Fazanterie. We kunnen de gerechten afstellen op jullie lievelingsgerechten. Uitspanning de Fazanterie is het de ideale locatie met het meest verassende menu in omgeving Ulvenhout. Al met al bent u bij ons dus aan het juiste adres voor uw feestlocatie in Breda!

Verder hebben wij iedere maand een aantal nieuwe en verrassende gerechten op onze menukaart staan. Zo zorgen wij er telkens weer voor dat u van een heerlijk en vernieuwend gerecht kunt genieten. Verder hebben wij op feestdagen vaak een apart menu met gerechten die speciaal gecreërt zijn voor deze dag. Keer op keer zult u versteld staan van een heerlijk gerecht!

Wat is het menu van de Fazanterie deze maand?

Het menu van Uitspanning de Fazanterie kan dus van maand tot maand veranderen. Heeft u vragen over de gerechten of bent u gewoon benieuwd naar wat u kunt verwachten of wilt u lunchen of dineren tijdens uw vergadering in onze vergaderlocatie in Breda? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.