Activiteiten Breda

Activiteiten Breda vinden niet alleen in de stad plaats, maar ook aan de rand daarvan. Uitspanning de Fazanterie is een van die regionale pijlers als het gaat om activiteiten Breda. Uitspanning de Fazanterie staat bekend om haar prachtige trouwerijen, gezellige feesten, heerlijke diners en gezellige terrassen met mogelijkheid om te barbecueën. Wanneer u activiteiten Breda zoekt, dan mag de Fazanterie u niet ontgaan. De horecagelegenheid ligt aan de rand van het Koninklijke Ulvenhoutse Bos. Deze prachtige omgeving maakt het geschikt om activiteiten Breda te organiseren als fietstochten en boswandelingen, sportieve uitjes of gewoon genieten van een drankje op het terras van Uitspanning de Fazanterie na uw activiteiten Breda.

Waarom ‘uitspanning’?

Een uitspanning is van vroeger uit de plek waar koetsiers (meestal van postkoetsen) hun vermoeide paarden inwisselen tegen nog frisse paarden. Zo waren er in het noorden van het land veel ‘doorritten’, een uitspanning met grote ingang aan voor- en achterkant zodat de hele koets middenin het gebouw konden komen. Het omwisselen van de paarden en rijklaar maken van de koets, nam enige tijd in beslag. De koetsiers konden bij de uitspanning daarom vaak ook wat te eten en te drinken krijgen. Het is daarom dat de term uitspanning wordt gebruikt voor een plek waar men korte tijd verblijft. Gezien de activiteiten Breda bij De Fazanterie is de term ‘uitspanning’ dan ook van toepassing. Naast alle horecagelegenheden, biedt de Fazanterie bovendien ook activiteiten Breda voor kinderen in hun speeltuin.

Dagje uit naar de Fazanterie voor Breda activiteiten

Een dagje naar de Fazanterie voor de leukste activiteiten Breda kan iedere dag vanaf 10.00 uur. Wilt u voor grotere groepen activiteiten Breda organiseren bij de Fazanterie? De uitspanning biedt service op maat voor activiteiten Breda. Neem contact op via 076-5613095 of info@fazanterie.nl. Gewoon een bezoekje brengen tijdens uw activiteiten Breda in de buurt? De Fazanterie en het Ulvenhoutse bos zijn vijf minuten rijden vanuit het centrum. De leukste activiteiten Breda zijn op een paar minuten van u vandaan.