Vergadering met diner

Onze arrangementen zijn gebaseerd op een minimum van 15 personen.
Bij kleinere gezelschappen kunnen wij een beperkte keuze van onze dinerkaart aanbieden.

Amuses
Het is misschien een leuke geste om uw gasten een amuse bij het aperitief aan te bieden, hiervoor berekenen wij € 2,95 per amuse.

A) Mini cocktail van rivierkreeftjes, cognacsaus en kruidencroutons
B) Kleine salade van gerookte ganzenborst, ganzenlevermousse en mangochutney met een krokant aïoli stengeltje
C) Zeeuwse oester gecombineerd met een Provençaals vissoepje
D) Spiesje van gemarineerde mozzarella, cherrytomaat en parmaham
E) Schaaltjes met luxe zoutjes, gesorteerde nootjes, olijven, cherrytomaatjes en kaaskoekjes

Drie gangen seizoens-menu vanaf € 27,50
Iedere maand bieden wij een drie gangen keuzemenu aan. Hierin wordt altijd met producten van het seizoen gewerkt, vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

 

Menu A à € 31,00

Heerlijke combinatie van gemarineerde gamba’s, gerookte zalm, tonijnrosbief, romaine sla, tomaatjes en gegrilde courgette
***
Doradefilet met garnalensaus
of
Grainfed rundersteak van de grill met saus van bosui, champignon en truffel
Deze gerechten worden geserveerd met verse seizoen groente, rauwkost en Franse frietjes
***
Pannacotta met bosvruchten, twee smaken sorbetijs en slagroom

 

Menu B à € 33,95

Parelhoenderpastrami met crème van garnalen, gamba’s en salade van avocado, artisjok en gedroogde tomaat
***
Zalmbiefstukjes in saus van Riesling, courgette en gepofte paprika
of
Gegrilde kalfslende met Café de Paris saus
Deze gerechten worden geserveerd met verse seizoen groente, rauwkost en Franse frietjes
***
Mini crème brûlée, bramensorbet en chocolademousse

 

Menu C à € 34,95

Salade uit de Auvergne met aardappeltjes, gerookte eendenfilet, gekookt eitje, noten, tomaatjes en Fourme d’Ambert
***
Cappuccino van courgette met Lady Curzon room
***
Gegrilde zeebaars met roodbaars en venkel-Pernodsaus
of
Varkenshaasje gevuld met duxelles van paddenstoelen en tomaat- tappenade, gegratineerd met Parmezaanse kaas, geserveerd met Armagnacsaus
Deze gerechten worden geserveerd met verse seizoen groente, rauwkost en Franse frietjes
***
Limoenmousse met gemarineerde mango en lychee sorbet

 

Menu D à € 41,00

Salade van zeekreeft, avocado, crème van pommedoros en krokante aïoli croutons
***
Krokant gebakken kalfszwezerik op gekonfijte witlof en saus van morilles
***
Zeeduivelfilet met schelpjes en zilte room
of
Gesneden ossenhaas met verse Bearnaisesaus en Bourgognesiroop
Geserveerd met verse seizoen groente, Franse frietjes en rauwkost
***
Flensjes met roomijs en gekarameliseerde saus van bloedsinaasappel