Groepsmenu's

Onderstaande menu’s bieden wij aan vanaf 15 personen. Bij kleinere gezelschappen kunnen wij in overleg een beperkte keuze van onze diner- of lunchkaart aanbieden.

Mocht u gerechten uit verschillende menu’s willen combineren, dan is dit zeker mogelijk. Neemt u voor een prijs op maat contact op met onze medewerkers via 076-5613095 of mail naar info@fazanterie.nl

Drie gangen seizoens-menu vanaf € 27,50

Iedere maand bieden wij een drie gangen keuzemenu aan. Hierin wordt altijd met producten van het seizoen gewerkt, vraagt u gerust naar de mogelijkheden of kijkt u onder het kopje ‘culinair’ op onze website.

Menu A à € 31,00

Heerlijke combinatie van gemarineerde gamba’s, gerookte zalm, tonijnrosbief, romaine sla, tomaatjes en gegrilde courgette

***

Doradefilet met garnalensaus

of

Grainfed rundersteak van de grill met saus van bosui, champignon en truffel

Deze gerechten worden geserveerd met verse seizoen groente, rauwkost en Franse frietjes

***

Pannacotta met bosvruchten, twee smaken sorbetijs en slagroom

Menu B à € 33,95

Parelhoenderpastrami met crème van garnalen, gamba’s en salade van avocado, artisjok en gedroogde tomaat

***

Zalmbiefstukjes in saus van Riesling, courgette en gepofte paprika

of

Gegrilde kalfslende met Café de Paris saus

Deze gerechten worden geserveerd met verse seizoen groente, rauwkost en Franse frietjes

***

Mini crème brûlée, bramensorbet en chocolademousse 

Menu C à € 34,95

Salade uit de Auvergne met aardappeltjes, gerookte eendenfilet, gekookt eitje, noten, tomaatjes en Fourme d’Ambert

***

Cappuccino van courgette met Lady Curzon room

***

Gegrilde zeebaars met roodbaars en venkel-Pernodsaus

of

Varkenshaasje gevuld met duxelles van paddenstoelen en tomaat- tappenade, gegratineerd met Parmezaanse kaas, geserveerd met Armagnacsaus

Deze gerechten worden geserveerd met verse seizoen groente, rauwkost en Franse frietjes

***

Limoenmousse met gemarineerde mango en lychee sorbet

Menu D à € 41,00

Salade van zeekreeft, avocado, crème van pommedoros en krokante aïoli croutons

***

Krokant gebakken kalfszwezerik op gekonfijte witlof en saus van morilles

***

Zeeduivelfilet met schelpjes en zilte room

of

Gesneden ossenhaas met verse Bearnaisesaus en Bourgognesiroop

Geserveerd met verse seizoen groente, Franse frietjes en rauwkost

***

Flensjes met roomijs en gekarameliseerde saus van bloedsinaasappel