Buffetten

Borrelbuffet à €17,50 per persoon:

– ½  streng spareribs

– 2 stokjes saté

– Koolsla, atjar, uitjes

– Boerenbrood en aïoli

 

 

Shared Dining à €33,75 per persoon:

Genieten van diverse schalen met Mediterrane heerlijkheden die u met uw gezelschap op ontspannen wijze kunt delen.

 

Wij serveren voorgerecht etagères met: Vitello Tonato, gamba’s, Caprese, charcuterie, ciabatta, pesto-olie en aïoli

 

Daarna het warme gedeelte, geserveerd in kleurrijke terracotta schalen met:

Saffraan risotto met gegrilde dorade,

Pasta pesto met cherrytomaat,

Ossobuco Senza osso

tomaat, courgette, Reggiano

Roquette met Balsamico

 

Tot besluit serveren wij pannacotta met bosvruchten, Tiramisu en straciatella ijs

 

 

Koud-warm buffet E à €29,95

 

Gerookte zalm met een saus van hangop, kappertjes en bieslook

Frisse witlofsalade met rozijnen, tomaat en kerriedressing

Vitello Tonato

Gevulde meloen met cocktail van rivierkreeftjes

Gemengde salade

 

Zalmbiefstukjes met gestoofde venkel en Pernodsaus

Varkenshaas mignons met bospaddenstoelen-truffelsaus

Runderstoofschotel “Wiener Rostbraten”

 

Rozemarijn aardappeltjes

Gegrilde Toscaanse groenten

Rauwkost

Boerenbrood met aïoli en pesto-olie

 

 

 

 

Koud-warm buffet F à €33,50 per persoon

 

Wij serveren aan tafel een bordje Tappas: Spaanse ham, kippenboutje, calamaris, Monte Nebro, dadels in spek, olijven en gedroogde tomaatjes

 

Daarna serveren wij aan het buffet:

Ossenhaas met paddenstoelen Bourgognejus (aan buffet getrancheerd)

Parelhoenderfilet met saus van oesterzwammen en Sherry

Portugese visstoofschotel “Zarzuela”

 

Aardappelgratin

Witlofrolletjes met mimosa van scharrelei

Diverse soorten rauwkost

 

 

Koud-warm buffet G à €39,95 per persoon

 

Koude gerechten:

Mini cocktail van rivierkreeftjes,

Mini salade van gerookte eendenfilet,

eendenrillette met vijgen chutney en pistache,

Gerookte ribeye met mierikswortel crème fraiche,

In rode bietjes gemarineerde zalm met saus van hangop, peppadews en whisky,

Salade van geitenkaas, quinoa, rozijnen, rettich en noten,

Franse salade,

Diverse broodsoorten, pesto-olie en aïoli

 

Warme gerechten:

Gamba’s in rode currysaus met haricots verts en paprika,

Australische grainfed runderlende aan buffet getrancheerd met verse Bearnaisesaus,

Kwartelborstjes met truffel-cognac roomsaus en Serano gruis

 

dikke verse frieten, Marokkaanse rijst

schotel met gemengde seizoens-groenten, diverse soorten rauwkost

 

 

Vergeet uw buffet niet te besluiten met een lekker nagerecht, zie hiervoor onze desserts